marketing grafica-design print web fotografie

Servicii clienti

Post vânzare

Muncă de cea mai bună calitate. Fac treaba aşa cum trebuie şi nu sar peste nici o etapă să fie lucrurile mai rapide sau mai ieftine. Un lucru bine făcut de la bun început este întotdeauna cea mai eficientă soluţie.
Proiectele anterioare şi practica de-a lungul anilor mă ajută să optimizez procesele creative şi strategice cât mai eficient posibil. Iar lucrurile se mişcă altfel.

Consultanță

– Proiecte mici şi mijlocii, dar ambiţioase. Sunt răbdătoare din fire.
– Proiecte medii, pe care le ajut să crească. Şi nici nu taxez orice discuţie, cum fac unele agenţii.
– Proiecte mari şi complicate;
– Înţeleg ce vor consumatorii, cum îşi aleg informaţiile şi cum iau deciziile. Ştiu ce îi surprinde, ce le place sau cine le dă emoţii. Mă pricep să transform aceste semnale în avantaje sau oportunităţi.

Sugestii și sesizări

Poate ai o idee genială şi vrei ca toată lumea să ştie de ea. Nu-ţi face griji. Stiu să fac un spot radio care să atragă atenţia sau un spot video care să dea bine pe orice tip de ecran. Mai mult, dacă doreşti să publici ceva, de la memorii, la un jurnal sau un calendar, pot să te asigur că editura mea este una potrivită. Sau pot să te ajut să te relaxezi într-un magazin online.
Dar daca ai o sugestie sau o sesizare o tratam cu cea mai mare seriozitate si daca este pertinenta si corecta iti oferim un cadou.

Newsletter

Abonează-te şi vei primi săptămânal ştiri proaspete şi email-uri creative.