marketing grafica-design print web fotografie

Companie

Profil

Suntem o agenţie care ajută orice companie, mare sau mică, să obţină mai multă notorietate, vânzări şi profitabilitate.

Istoric

Suntem experți în a produce rate de conversie ridicate pentru că ştim să identificăm problemele importante şi să realizăm acţiuni şi servicii care aduc rezultate bune.

Misiune

– Muncă de cea mai bună calitate. Fac treaba aşa cum trebuie şi nu sar peste nici o etapă să fie lucrurile mai rapide sau mai ieftine. Un lucru bine făcut de la bun început este întotdeauna cea mai eficientă soluţie.
– Proiectele anterioare şi practica de-a lungul anilor mă ajută să optimizez procesele creative şi strategice cât mai eficient posibil. Iar lucrurile se mişcă altfel.
– Proiecte mici şi mijlocii, dar ambiţioase. Sunt răbdătoare din fire.
– Proiecte medii, pe care le ajut să crească. Şi nici nu taxez orice discuţie, cum fac unele agenţii.
– Proiecte mari şi complicate;
– Înţeleg ce vor consumatorii, cum îşi aleg informaţiile şi cum iau deciziile. Ştiu ce îi surprinde, ce le place sau cine le dă emoţii. Mă pricep să transform aceste semnale în avantaje sau ocazii.

Echipament

Tiparul digital a evoluat permanent de la apariţia in anii ’60 a primelor copiatoare analogice, până la utilajele de producţie din zilele noastre. Principiul de functionare a maşinilor de tipar digital constă în reproducerea unor informaţii digitale direct pe un mediu de tipărire, fără a necesita realizarea unor matriţe. Cele mai utilizate tehnologii de tipar digital sunt laser şi inkjet. Tiparul digital este rentabil pentru tiraje mici şi medii, care necesită un termen foarte scurt de execuţie.

Lucram pe echipamente profesionale Konika Minolta, Mimaki, Dummor, Epson, Nikon, Hensel, Apple

Galerie foto

in curs de actualizare